OVER

Waarom een blog over gitaar leren spelen? Simpel ik heb een passie voor gitaar en wil jou gratis tips geven waardoor jij snel succes zult behalen.

Op deze website lees je veel tips en andere interessante informatie over hoe je gitaar kunt leren spelen. Ik focus mij vooral op tips die gericht zijn op beginners die snel vooruitgang willen boeken. Ik blog over akkoorden, noten, hoe je je gitaar kunt stemmen, hoe je je gitaar het beste kunt onderhouden wat de leukste songs zijn om te spelen en nog veel meer. In 40 dagen tijd zul je, met voldoende inzet en toewijding, een duidelijke vooruitgang zien in je skills! 

 

Eén van de doelen van mijn website is gratis informatie geven voor een ieder die serieus aan de slag wil met gitaar spelen. Daarnaast beoordeel ik de meest bekende gitaarcursussen die er in Nederland en België te koop zijn. Daarbij geldt dat het feit dat iets populair is, nog niet wil zeggen dat iets ook goed is. Daarnaast vind iedere maker van een gitaarcursus zichzelf de beste, dus is goed dat er een website is die onafhankelijk cursussen vergelijkt en daarover een oordeel velt. 

Neem de tijd om de blog te verkennen, lees enkele interessante blogs, bekijk mijn aanbevolen cursussen en aarzel niet om contact op te nemen als je een vraag hebt of wil samenwerken. 

Alle succes!

Email jouw vragen of suggesties naar onderstaand e-mailadres:

gitaarlerenspelenin40dagen@gmail.com

 

©2020 door Gitaarlerenspelenin40dagen.nl

Vragen?

gitaarlerenspelenin40dagen@gmail.com